Продажен Персонал

  • Објавен пред еден месец
  • Лунаго д.о.о.Скопје
  • Активен до 18.01.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Компанијата Лунаго доо Скопје која работи со продажба и дистрибуција на додатоци во исхрана, има потреба за ПРОДАВАЧ/КА во својот малопродажен објект во Скопје.

Опис на работна позиција: Прием и редење на роба, куцање на каса, обезбедување на точна состојба на производите во продажниот објект, да одржува исправноста на производите, да запазува на роковите на производите како и  редот и хигиената во продажниот објект.

Услови за работа

Работно време на малопродажниот објект е од 10:00 до 19:00 од Понеделник до Петок. Сабота од 10:00-16:00 ( секоја втора Сабота  работна)

Работа во 2 смени со вкупен фонд од 40 работни часа .

Почетна нето плата од 20.000 мкд, пријава на полн износ, К15...

Апликациите можете да ги доставите лично во малопродажниот објект во на Ул. Христо Смирненски бр.21/локал 2, Скопје или на е-маил [email protected]

 

Потребни квалификации

Минимум ССС

Познавањето на англиски јазик

Познавање на работа на компјутер и каса

Со или без претходно работно искуство во малопродажба

Работно искуство во областа на продажба со здрава храна и додадотци во исхрана ќе се смета за предност.

Комуникативна и динамична личност со продажни вештини и желба за тимска работа.

Љубезност и посветеност

Професионален однос и деловна етика

Способност за тимска работа