Болничарки и Негователки

Дом за стари лица има потреба од Негователки , Болничарки со и без работно искуство.

Нудиме одлични услови за работа и редовни месечни примања.

инфо на тел :070665972 -  078404495

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »