ПОМОШНИЦИ ВО САЛОНИТЕ НА ОНЕ.ВИП - Скопје

  • Објавен пред 9 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 01.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мотиви бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

 

Помошници во салоните на ОНЕ.ВИП за:

Скопје
 

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања,
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

 

Потребни услови за работа:

  •  Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • ·Работа со компјутери (MS Office).

 

Ве молиме испратете ја Вашата кратка биографија на: kariera@motivi.mk најдоцна до 23.04.2018.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените барања.

КЛИКНИ