Хигиеничар/ка

 • Објавен пред 5 месеци
 • Диа Груп Лајтинг
 • Активен до 17.09.2019
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Италијанската фирма за увоз-извоз и доработка на ЛЕД-сијалици ДИА Груп Лајтинг, лоцирана во Пинтија, Скопје, има потреба од хигиеничар. 

 

Работни задачи:

 • тековно одржување на хигиената во канцелариски и магацински простор

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Способност за следење на работни инструкции и процедури за работа
 • Претходно работно искуство се смета за предност

 

Што нудиме:

 • Работно време од 08:00-16:00, понеделник до петок
 • Редовни месечни примања со почетна плата од 15.000,00 денари
 • Стабилна работа

 

Заинтересираните кандидати да испратат свое CV на office@dyagrouplighting.com.

КЛИКНИ