ОПЕРАТОР- ЕЛЕКТРОНИЧАР СКОПЈЕ

Активни огласи од СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ:

ОПЕРАТОР ЛОКАЦИЈА СКОПЈЕ

Главни задолженија:

  • Контрола на квалитет на делови од електроника,

  • Поддршка на производен процес,

  • Тестирање на производи на локација на купувачот,

  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,

  • Чистење и основно одржување на работниот простор.

 

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Средна стручна спрема- електротехничар електроничар,

  • Посветеност и прецизност во работата, 

  • Одговорна и детална личност,

  • Мотивираност за работа во индустриска производна средина

  • III / IV степен на образование.

 

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

Ако сакате да ни се придружите, пратете своја пријава со кратка биографија на e-mail:hr.mk@sgpgroup.eu

 

КЛИКНИ