Магационер

За компанијата: Септима ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е промет на големо со фармацевтски производи, медицински помагала, диететски суплементи, козметички и хемиски производи и останати производи од асортиманот потребни за аптека. повеќе за компанијата »

СЕПТИМА ДООЕЛ

Друштво за увоз - извоз и трговија на големо

бул.3-та Македонска бригада бр.92 – Скопје

Со цел понатамошно обезбедување на континуиран и долгорочен пораст и развој на компанијата, распишуваме конкурс за следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР

Опис на работна позиција:

Прием, контрола, одвојување и пакување на роба.

Услови:

  • IV степен стручна подготовка
  • Пожелно работно искуство во веледрогерија
  • Познавање работа на компјутер (Microsfot office)

Од вас очекуваме:

  • Комуникативни, аналитички, иницијативни
  • Одговорни во исполнување на зададените цели и работни задачи
  • Подготовени за надоградување и усовршување
  • Подготвени за тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените критериуми и сте заинтересирани за работа во динамично опкружување, Ви нудиме одлични услови за работа, обука како и можност за искажување на своите професионални способности.

Ве молиме Вашето CV да го доставите најдоцна до 23.02.2024 на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »