ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР (ПРОДАЖБА)

Бараме 5 енергични професионалци да се приклучат на нашиот новоформиран тим како агенти на контакт центарот.

Сите апликанти ке бидат контактирани. 

Агентите на контакт центарот главно ќе имаат продажно-ориентирани цели, нудејќи производ кој има рекордно високи продажби, и е на пазарот веќе 7 години.

Главни одговорности:
- Изведување на повици на веќе обезбедени контакти, со продажна цел.

Барања:

- Основно познавање на српски / хрватски / босански јазик (клиентите потекнуваат од земји од поранешна Југославија)
- Клиент-ориентиран начин на размислување
- Одлични комуникациски вештини
- Продажен став
-Тимски дух
-Минимум средно обрзование 
-Преговарачки способности

Како да се аплицира:
Ве молиме да го испратите вашето CV и мотивационо писмо на: alek.recruitment@gmail.com

КЛИКНИ