Шанкер/ка на бифе со готова храна

За компанијата: Ресторанот "Ѕвезден Океан" се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Нашите гости се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Шин Хаи
  • Активен до 25.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Kineski fast food ima potreba od shanker na bife so gotova hrana I osnovno  poznavanje na Angliski jazik. Plata 24 000