Продавач

Bébé Confort има отворено 2 работни место за позиција: Продавач

Потребни квалификации:

  • Минимум cредно образование
  • Претходно работно искуство од минимум една година

Одговорности и задачи:

  • Продажба на производите
  • Административни активности поврзани со процесот на продажба
  • Извршување на работни задачи поврзани со продажното место.

Способности и вештини:

Изразени комуникациски способности

  • Желба за учење и надградување на индивидуалните способности
  • Тимска работа
  • Одлично познавање на работа со компјутери
  • Одлично познавање на англиски јазик

Вработувањето се однесува на неопределено време. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: info@bebeconfort.mk  

КЛИКНИ