Агент за продажба во туристичка агенција

  • Објавен пред еден месец
  • БРАН ТУРС
  • Активен до 22.11.2023
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Прилеп
  • Веб: bran.com.mk

Се бара лице за работа во:

  • Туристичка агенција на полно работно време,
  • Предност имаат лица со работно искуство. 

Сите заинтересирани да испратат кратка биографија/CV  на следната е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »