Телефонски оператори

 • Објавен на 5.2019
 • Mellon Solutions
 • Активен до 18.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Mellon Group е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Mellon Group е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 6.000 вработени во 12 земји.

 

Мелон Солушнс Дооел, членка на Mellon Group, за својата канцеларија во Скопје има потреба од:

 

Телефонски оператори

[реф. бр. 2019-012]

 

Профил на работната позиција:

 • Активна телефонска комуникација со постоечки и потенцијални клиенти преку влезни и излезни повици;
 • Обезбедување на информации во врска со производи, услуги, финансиски и технички прашања;
 • Регистрација на резултатот од повиците во соодветна софтверска апликација;
 • Обезбедување високо ниво на услуга преку следење на специфични процедури за работа.

 

Профил на кандидатот:

 • Завршено средно образование;
 • Основно познавање на MS Office;
 • Одлични комуникациски вештини, eлоквентност и дикција;
 • Искуство во продажба/телемаркетинг, грижа за корисници и телефонска наплата на долгови ќе се смета за предност;
 • Познавање на англиски и/или албански јазик ќе се смета за предност.

 

Услови:

 • Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи.

 

Компанијата го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следната e-mail адреса: jobs.mk@mellongroup.com  најдоцна пет дена од објавувањето на огласот.

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.