АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 8 месеци
 • LEOMAR GROUP doo
 • Активен до 25.05.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ЛЕОМАР ГРОУП доо е една од најбрзорастечките компании за продажба на  на женска и машка долна облека, пижами, костими за капење и хулахопки од брендовите Bonatti и  Fiore. Нашето искуство и посветеност кон работата го насочуваме кон приближување на производите кон потрошувачите.

Во моментов нашата малопродажна мрежа има 5 продавници Bonatti-Fiore.
Поради зголемување на обемот на работење во нашите продавници, имаме потреба за:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА во Продавниците "Bonatti-Fiore"

Вработените ќе бидат дел од прекрасна динамична работна атмосфера и опкружување, во кое секој ќе има можност да го даде својот максимум.

Личен профил:

 • Одлични комуникациски и презентерски способности
 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Лојалност, иницијативност, енергичност и насоченост кон резултати
 • Грижа и ориентираност кон клиенти
 • Подготвеност за тимска работа, флексибилност, љубезност и работа под притисок
 • Желба за работа во смени
 • Претходно исто или слично работно искуство во работење во продавница ќе се смета за предност

Потребни Квалификации:

 • Завршено минимум ССС,
 • Одлична комуникација во продажба,
 • Одлично познавање на работа со компјутер (Word, Excel),
 • Познавање на англиски јазик

Ние нудиме пријатна работна средина и солидна плата.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Своите апликации испратете ги на следниов e-mail: info@leomargroup.mk

КЛИКНИ