МАГАЦИОНЕР

За компанијата: ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА е винарска визба со капацитет од 17 милиони литри вино, коe гo пласира на 18 светски пазари, на 5 континенти. Вината на ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА имаат добиено 53 меѓународни награди и... повеќе за компанијата »

ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА Скопје има потреба од вработување на МАГАЦИОНЕР за магацин на готов производ.

Дневно работно време е 8 саати ; од Понеделник до Петок

Работни задачи:

Прием, складирање и издавање на роба во магацин

Водење евиденција и составување на документи согласно правилата за водење на магацин

 

Потребни квалификации и вештини:

  • Минимум завршено средно образование,
  • Познавање на работа со компјутер
  • Флексибилност за работа, одлична комуникација, фокусираност,
  • Професионално однесување и организираност,
  • Мотивирана и стабилна личност,
  • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,
  • Способност за индивидуална и тимска работа,
  • Поседување возачка дозвола Б – категорија,

Потребно искуство:

  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »