Кувар

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 04.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Менаџер за логистика

Мотиви, за потребите на својот клиент распишува оглас за "Персонал за во кујна"

 

Помошник Кувар

 

 

Потребни квалификации:

 

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со или без работно искуство.

 

 

Личен профил:

         

 • Одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа

 

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа,
 • Усовршување како и одлична заработка,
 • Месечна нето плата 18.000 MKD дo 20.000 MKD

 

 

Сите заинтересирани кандидати своето CV може да го достават на следната е – маил адреса: kariera@motivi.mk задолжителна назнака ” кувар".

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ