Хигиеничар

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 19.10.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Позиција: Хигиеничар

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

Тимот за одржување на хигиена  се грижи за целокупно одржување на хигиената во сите простории на компанијата, како и деловните простории во управната зграда и канцелариите на менаџментот.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

  • Завршено средно образование
  • Искуство како хигиеничар се смета за предност
  • Посветеност, педантност и темелност во извршување на работните обврски
  • Висока работна етика
КЛИКНИ