Архитект

 • Објавен пред 6 месеци
 • БАУЕР БГ ДОО Скопје
 • Активен до 29.05.2017
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од БАУЕР БГ ДОО Скопје:

ЕКОНОМИСТ

Потребни квалификации:

 • ВСС - Дипломиран архитект
 • Претходно 5 годишно работно искуство
 • Најмалку Б овластување за проектирање и Б овластување за изведба
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на компјутери

Личен профил:

 • Одлични организациски способности
 • Креативност и упорност во остварувањето на поставените цели
 • Флексибилност и ориентираност кон изнаоѓање на решенија
 • Амбициозност и мотивираност
 • Позитивни и енергични, со желба за работа
 • Кооперативност, колегијалност, самоиницијативност
 • Работа на терен и работа под притисок
 • Својата професионална биографија CV може да ја доставите на е-mail: aplikacija.bauerbg@gmail.com
КЛИКНИ