Помошник слаткар/ка

Слаткарница Перфето, компанија со долгогодишно искуство во производството на торти и колачи има потреба од 1 (еден) помошник слаткар.

Помошник слаткар

Одговорности и задачи:

 • Производство и подготовка на торти и слатки
 • Соработува со останатите вработени
 • Ги одржува прехранбените артикли и води грижа за нивна исправна состојба
 • Се грижи за квалитетот и квантитетот на подготвените торти и колачи
 • Се грижи за хигиената на просторот во кујната и работните алатки.

Потребни кавлификации:

 • Минимум средно образование;
 • Мин. 1 години претходно работно искуство во областа

Способности и вештини:

 • Способност за работа во тим;
 • Комуникативност со клиенти;
 • Лојалност;
 • Креативност;
 • Темелност и исполнителност;

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат искуство и познавање во подготовка на торти и колачи.

Заинтересираните кандидати да се јават на телефонскиот број 071-24-24-30 најдоцна до 15.02.2024 год.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »