Референт за продажба

  • Објавен пред 10 месеци
  • Ројал Инвест
  • Активен до 13.10.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Ројал Инвест има потреба од продавач со претходно работно искуство од минимум 2 години со магацинско/продажно работење.

Работни обврски : услужување на клиенти, продажба, земање и водење на нарачки. Работното место е во Скопје-кај цементара. Работно време од 8 часа дневно (празници не се работат). Плата 20 000денари + квартални бонуси.

Заинтересираните кандидати треба да го потполнат формуларот на нашата веб страна. http://www.rojalinvest.com.mk/vraboti-se или да пратат меил. Само кандидатите кој ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани. Молиме без телефонски позиви.

 

КЛИКНИ