Оператор за телефонска наплата на долгови

За компанијата: ТИГО ФАЈНАНС е современа компанија со високи професионални стандарди која нуди лесни и брзи решенија за микрокредитирање на физички лица. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ТИГО Фајнанс:

Платена практикантска работа

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нудиме брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому.

Нашиот тим се состои од професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и ИТ. Поради брз раст на компанијата и ширење на мрежата подружници, повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата:

 

Оператор за телефонска наплата на долгови

 

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон нашите корисници.

 

Позицијата вклучува: 

 • Наплата на долгови со употреба на комуникациски тактики 
 • Менаџирање со голем број повици со корисници на дневна основа 
 • Одлична комуникација со корисници во однос на отплата на долгови 
 • Одредување на причините за задоцнета отплата на долгови и наоѓање решение за нивно намалување 
 • Користење стандардни методи и процедури за обезбедување навремена наплата 
 • Нудење можност за продолжување на рок за отплата и реструктуирање на долгови 
 • Постапување по жалби и потреби на корисници 
 • На оваа позиција вработениот одговара пред Супервизор за наплата на побарувања 

 

Профил на кандидат: 

 • Пожелно релевантно искуство од најмалку 1 година 
 • Познавање на англиски јазик и MS Office 
 • Вештини за преговарање и убедување 
 • Одлични комуникациски и продажни вештини 
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати 
 • Флексибилност за работа во смени од понеделник до сабота  

 

Услови од компанијата: 

 • Современа и најнова технологија 
 • Можност за напредување 
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија 

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на македонски јазик преку полето  Аплицирај.

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите во Законот за работните односи. ТИГО Фајнанс го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

Со аплицирање, кандидатот изјавува дека е согласен неговите лични податоци наведени во прикачените документи да бидат собрани и обработувани од ТИГО Фајнанс, во согласност со Законот за заштита на лични податоци. Кандидатот изјавува дека е запознаен дека неговите лични податоци се собираат и обработуваат со цел избор на кандидат за позицијата за која аплицира, како и за контакт во случај на отворање на нови позиции кои одговараат на профилот на кандидатот, и се чуваат во времетраење од 1 година. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци.

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »