Негователки и медицински сестри

Активни огласи од Лабос дом за стари и изнемоштени лица:

Потребни се негователки и медицински сестри

Потребни се негователки и медицински сестри за работа во дом за стари и знемоштени лица.

Информациии на 078404498 и 078436677 од 10 до 19ч

КЛИКНИ