Хигиеничар

 • Објавен пред 7 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 26.03.2017
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, МОТИВИ отвара конкурс  за:

ХИГИЕНИЧАР

Кандидатите кои ќе аплицираат треба да ги исполнуваат следниве услови:

 • претходно работно искуство се смета за предност;
 • одговорна и посветена личност;
 • чесна и дискретна.

Работни обврски:

 • одржување хигиена во дом;
 • одржување хигиена во деловни простории;
 • перење;
 • пеглање;
 • готвење;
 • работно време од 08:00-16:00h од понеделник до петок.

Вашата биографија испратете ја на work@motivi.mk  или на тел.078/459-774

КЛИКНИ