Медицински претставник

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПЗУ Аптека ВИОЛА
 • Активен до 19.09.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Фармацевтската компанија Виола Трејд Дооел - Скопје објавува оглас за вработување на:

1 Стручен - Комерцијален соработник (медицински претставник) за територијата на Источна Македонија.

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет)
 • Активно познавање на англиски јазик,
 • Одлично познавање на MS Windows и MS Office,
 • Положен возачки испит (Б категорија) - Активен возач.


Вештини и способности:

 • Претходно работно искуство во слични компании,
 • Стручност и елоквентност, енергичност
 • Претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга, 
 • Справување со работа под притисок, исполнување таргети

Предност ќе имаат кандидати со место на живеење во Источна Македонија.

Нудиме: 

 • Одлични услови
 • Можност за докажување на вашите професионални способности


Одговорности: 
Презентирање и промоција на лекови, додатоци во исхрана, медицински помагала и козметика од реномираните светски компании Bios Line S.p.A., Medica AD, Lachifarma, Ergotetrast S.A,  преку редовни посети на лекари и фармацевти.
 
Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со фотографија и мотивационо писмо на англиски јазик на e-mail: violaapteka@viola.com.mk

КЛИКНИ