Шивачи и шивачки

 • Објавен пред 3 недели
 • ПРОМО
 • Активен до 21.10.2020
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Компанија со локација во Аеродром, Скопје има потреба од шивачки и шивачи.

 

За позицијата:

ШИВАЧИ И ШИВАЧКИ

 

Потребни квалификации:

 • Пожелно, но не е и неопходно работно искуство од оваа област
 • Мотивација за надградување на работни вештини

 

Личен профил:

 • Комуникативност
 • Трудољубивост и доверливост
 • Мотивација за работа во тим

 

Се добиваат следниве услови за работа

 • Работа само во делници, односно слободни викенди и празници
 • Редовни месечни примања
 • Исплата на годишен регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување
 • Работа во прва смена и исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа
 • Работа во климатизиран објект
 • Можност за обука, стекнување нови знаења и нови работни задачи

 

Заинтересираните кандидати може да се јават на тел: 078 246 564 или да испратат CV на следната е-mail адреса: vrabotise2020@outlook.com

 

 

КЛИКНИ