Маркетинг агенти со Италијански или Чешки јазик!

 • Објавен пред 10 месеци
 • Проспертоп
 • Активен до 14.11.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Потребни се маркетинг агенти  со познавање Италијански или Чешки јазик !

Што нудиме?

 • Нето плата од 24.000 денари + бонуси
 • Месечни бонуси
 • Работно време 8 часа дневно од понеделник до петок
 • Неработни викенди и празници
 • Работно време само една смена
 • Можност за работно време од 6 часа дневно
 • Неограничени можности за напредок
 • Кариерен развој
 • Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес
 • Фер и коректен однос
 • Тимска Работа
 • Тим билдинг активности

 

Главни барања:

 • Говорење Италијански или Чешки јазик
 • Развиени комуникациски вештини
 • Динамична, комуникативна и позитивна личност

 

Опис на работно место:

• Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите.

• Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти • Следење на повратни информации и барањата на клиентите

Локација:

Центар, Скопје, Македонија

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следнава е-пошта: hr@prospertop.mk најдоцна до 13.11.2018 година.

КЛИКНИ