Продажен асистент - Струга

(преземи го огласот во Word)

Проверете зошто НИЕ СМЕ ЕКИПА!

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да бидат дел од нашата Екипа. 

Со цел континуиран развој и унапредување на компанијата, објавуваме оглас за вработување на 

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ - СТРУГА

Доколку сте:

 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни

Услови:

 • ССС/ВСС
 • со или без работно искуство
 • англиски јазик – мин. А1 ниво
 • познавање на MS Office пакет

Нудиме:

 • конкурентна плата + бонуси
 • тимска работа
 • професионален развој и напредок
 • бенефиции при купување

Работни задачи:

 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Одржување на хигиена во малопродажен објект

Ги покануваме да аплицираат сите кандидати кои имаат интерес за позицијата и се препознаваат

во бараниот профил. Апликацијата, со Вашето CV и Мотивационо Писмо, испратете ја на е-mail адреса

[најави се за да го видиш е-маилот] до 10.09.2021 година со назнака “СТРУГА”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.