Возач на камион

За компанијата: Мактренд-транспорт и логистика е една од првите приватни компании за меѓународен транспорт во Република Македонија. Компанијата располага со сопствен деловен простор, јавен царински склад и возен парк... повеќе за компанијата »

Активни огласи од МАКТРЕНД ДООЕЛ Скопје:

Возач на камион - Вилушкарист

Фирмата МАКТРЕНД ДООЕЛ  Скопје, има потреба од вработување на  кандидати за професионални возачи со и без работно искуство. 

Предност ќе имаат кандидатите со меѓународно искуство.

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола со  Е категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »