Барам келнерки за работа во кафетерија во Центар

  • Објавен пред една недела
  • Ел Салвадор
  • Активен до 17.04.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Ел Салвадор:

Baram kelnerki za rabota vo kafeterija

Барам келнерки за работа во кафетерија во Центар. Работа во одлични услови и атмосфера

КЛИКНИ