Електричари / водоводџии / молерогипсари

 • Објавен пред една недела
 • БАУЕР БГ ДОО Скопје
 • Активен до 24.06.2021
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

ДГТУ БАУЕР БГ ДОО Скопје има потреба од:

* електричари

* водоводџии

* молерогипсари

со следните квалификации:

 • Средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
 • Познавање од областа за која аплицира

Личен Профил:

 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Професионален однос кон работата
 • Одговорна, мотивирана и стабилна личност
 • Дисциплинираност
 • Почитување на правила и кодекс на работа
 • Позитивен став кон работата

Испратете ваша биографија (CV) и мотивационо писмо на e-mail: [email protected]bauerbg.mk со назнака Електричар” "Водоводџија" или "Молерогипсар".

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Огласот е отворен 15 (петнаесет) дена.