Стручен соработник

(преземи го огласот во Word)

Goodwill Pharma e интернационална компанија со седиште во Суботица и Сегедин. Претставништвото на Goodwill Pharma во Македонија со седиште во Скопје распишува оглас за работно место;

 

Стручен соработник / Medical Representative

за територија на Македонија


Услови:

 • Завршен медицински,фармацевтски или стоматолошки факултет
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер MS Office (Word, Excel, Powerpoint),интернет и мејл апликации
 • Најмалку една година работно искуство во областа

 


Опис на работното место:

 • Редовни работни состаноци со лекари и фармацевти
 • Претставување на програмот на производи во здравствените установи и аптеките
 • Одржување на промоција и презентација
 • Учествување во организација и присуство на стручни промотивни настани
 • Припрема на неделни извештаи за активностите
 • Регион Скопје, југозападна и централна Македонија

 


Нудиме:

 • Креативна работа во интернационална компанија
 • Добри услови за работа и позитивна работна атмосфера
 • Можност за напредување
 • Можност за постојан развој и стимулативни примања
 • Стручно усовршување по највисоки стандарди

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

 

Краен рок за аплицирање 05/10/2019 година

КЛИКНИ