ВРАБОТУВАМЕ КООРДИНАТОР НА МАГАЦИН

  • Објавен пред 8 месеци
  • MY:TIME
  • Активен до 14.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Работни задачи:

- Прием на роба

- Влез / Излез на роба

- Изготвување шифри и декларации за производите

- Изготвување на книговодствени документи

- Администрирање на попис

- Одржување на магацинот во уредна и чиста состојба

 

Потребни квалификации:

- Одлично познавање на Microsoft Office алатките

- Способност за планирање

- Организациски способности

- Прецизност и изразено внимание на детали

- Способност за брзо учење

- Возачка дозвола – Б категорија

- Одлично познавање на англиски јазик – пишување и говорење

 

Работни услови:

- Работно време: понеделник – петок, 09:00 – 17:00 часот

- Култура на почит, одлична тимска работа, взаемно помагање и транспарентност

- Обуки за надоградување на знаењето

- Атрактивна почетна плата во зависност од искуството

 

Напомена: Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ