Агенти за маркетинг и продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Алтиус Солушнс ДООЕЛ
  • Активен до 18.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Интернет-базирана компанија има потреба од агенти за продажба и маркетинг. Основни предуслови се амбициозност и развиени комуникациски вештини. Селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. Заинтересираните можат да испратат CV и кратко мотивационо писмо до 65 зборови на маилот info@bizniskatalog.mk.

КЛИКНИ