Aгент за продажба

  • Објавен пред 4 дена
  • Pierre Cardin Home MK
  • Активен до 21.04.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Pierre Cardin Home Macedonia

Оглас:  Aгент за продажба

Потребни квалификации : 

- Минимум CCC 

- Одлична комуникација во продажба 

- Способност за тимска работа, љубезност, флексибилност и работа под притисок 

- Проактивност и отвореност за соработка 

- Работа во смени 

Предност имаат кандидатите со искуство во продажба на мебел или теписи 

Заинтересираните кандидати своите CV може да ги достават на следната адреса: 

[email protected] 

Кандидати ќе бидат повикани на интервју во просторијата на Pierre Cardin Home:
Јадранска Магистрала бр.15 Скопје / Визбегово 

Број за контакт: +389 78 290 890 

https:https://www.instagram.com/pierre_cardin_carpet_macedonia/?hl=en

https://www.facebook.com/pierrecardinhome.mk/