Продавач

 • Објавен пред 2 недели
 • Номад Мобилити
 • Активен до 14.04.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Тимот на Номад е динамичен, креативен и постојано во развој. Соработуваме со светски познати брендови за велосипедизам, скијање и сноуборд и се стремиме кон следење на светските трендови.

Критериуми кои треба да ги исполнувате:

 • Минимум ССС
 • Комуникациски и продажни вештини
 • Познавање од областа на “Велосипедизам” и сервис за велосипеди ќе се смета за предност
 • Познавање од областа на “сноуборд и скијање” ќе се смета за предност

Ние нудиме:

 • Редовни месечни примања
 • Додатоци и бонуси за успешни резултати
 • Можност за постојан развој и професионално усовршување
 • Пријатно работно опкружување
 • Работа во две смени – 40 часа неделно

Испратете го вашето CV на [email protected]. Доколку немате CV, јавете се на +38971 282 599. 

Ве очекуваме!