Референт за продажба во океански транспорт

 • Објавен пред една недела
 • ВОРЛД ТРАНСПОРТ ОВЕРСИС
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Компанија Ворлд Транспорт Оверсис ДОО има потреба од вработен во одд. за продажба:

Вашите задачи:

 • Активна, редовна, телефонска и лична продажба
 • Активна соработка при извршување на планираните активности
 • Евидентирање на извештаите во системот за управување со клиенти (CRM)
 • Прибирање информации за нови и постоечки клиенти и пазари – исто така и за потенцијални клиенти
 • Согледување/Истражување на пазарот и конкурентите
 • Учество во состаноците на Продажба
 • Учество на настани на клиенти
 • Редовни извештаи со Раководителот на продажба

Вашиот профил:

 • Искуство во продажба и во индустријата за транспорт и логистика е предност
 • Диплома за завршено високо образование
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлични компјутерски вештини за Microsoft Office пакетот