Продажен асистент во Тетово

 • Објавен пред 8 месеци
 • MY:TIME
 • Активен до 29.03.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Завршено минимум средно образование
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Excel и Word
 • Одлични комуникациски вештини
 • Флексибилност и динамичност
 • Културно однесување, чист и пристоен изглед

Работни обврски:

 • Продажба и услуга на клиенти
 • Промовирање на Клубот за лојалност на MY:TIME – www.club.mytime.mk
 • Прием и изложување на роба - Евиденција на документи во малопродажба
 • Одржување на хигиена во малопродажниот објект
 • Почитување на процедурите за малопродажба во MY:TIME
 • Грижа за имиџот на компанијата
 • Постојано надградување на знаењето за техничките спецификации на часовниците

Доколку сте чесни, комуникативни, трудољубиви, професионални и сакате да работите во тим, Ве охрабруваме да аплицирате на следниот линк:https://goo.gl/X8wxYD

КЛИКНИ