Секретар/ка асистент (Струмица)

  • Објавен на 9.2017
  • БРЗА ПРАТКА ДОО
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Струмица

Поштенската компанија Брза Пратка вработува секретар/ка асистент во Струмица со или без работно искуство.

Плата од 15.000 - 24.000 денари, работно време од 9 до 17 часот. 

 

Потребни квалификации и вештини:

  • Минимум ссс
  • Работа со компјутери (Word, Excel)
  • Желба за напредување и упорност во работењето
  • Способност за барање на понуди и нивна процена, изработка на конкретни бизнис планови и цели како и нивно воспоставување во однос на вработените, решавање на нестандардни специфични задачи, поседување лидерски способности

За аплицирање испратете CV на strumica@brzapratka.com со назнака за работна позиција секретар/ка асистент. Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

КЛИКНИ