Членови на тимот во ресторан

За компанијата: Еден од најголемите ланци на ресторани во светот и лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • КАН Интернатионал
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од КАН Интернатионал:

Возачи за достава