Градежен инженер

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
 • Објавен на 10.2020
 • ПАВ Мотиви
 • Активен до 29.10.2020
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, реномирана градежна компанија  вработува

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации:

 • Минимум 2 години релевантно работно искуство од областа на проектирање
 • ВСС - архитектонски факултет
 • Овластување Б за проектирање (Овластување А ќе се смета за предност) 
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Напредно познавање на работа со компјутери, задолжително познавање на ACad програм, работа во Microsoft Word, Excel и Power Point
 • Возачка Дозвола – Б категорија


Потребни вештини, познавања и карактеристики:

 • Познавања од областа на архитектура и проектирање, значителни познавања во проектирање на детали
 • Искуство и познавање во проектирање на градби и објекти од различни типови и категории (административно-деловни објекти, индустриски објекти, колективно-станбени и индивидуално-семејни објекти)
 • Познавање и искуство во проектирање, контрола и синхронизација со други фази на проектирање (електрични инсталации, термотехника, ППЗ и БЗР)
 • Познавања и следење на светските трендови во архитектурата и оперативни контакти
 • Деловна коресподенција и ефективни комуникациски вештини, докажани вештини за работа во тим
 • Способност да се координираат повеќе проекти истовремено
 • Иницијативност, доверливост, способност за аналитичка работа, способност за решавање на конфликти, способност за работа под притисок

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги испратат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака , Градежен Инжинер, најдоцна до: 30/10/2020