АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК - ВЕЛЕС

 • Објавен пред 4 месеци
 • АЛЕНА дооел Скопје
 • Активен до 27.08.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Велес

Работното место е за подружницата во ВЕЛЕС. Фирмата АЛЕНА ДООЕЛ СКОПЈЕ со подружница во Велес , произведува текстилни производи за извоз и има потреба од нов член во својот тим со следниве одговорности:

 • Административно деловно работење
 • Внесување на податоци во програма за норми
 • Контрола на документација за пресметка на норми

Потребни вештини :

 • Познавање работа со компјутер (Офис пакет)
 • Предност познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б катергорија (не е задолжително)
 • Работи исклучиво во согласност со законските прописи и барања на компанијата

Услови од компанијата :

 • Динамични работни услови
 • Одлична работна атмосфера, солидни и стабилни приходи
 • Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 1(еден) месец, со цел за продолжување на договорот на неопределено време. 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на office.veles@alena.mk 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани директно.

КЛИКНИ