Сортирач на отпадна хартија/виљушкарист

Еко Стар Рециклажа Дооел Скопје има потреба од вработување на еден сортирач на отпадна хартија(со можност за познавање на управување со виљушкар).


Условите кои треба задолжително да ги исполнува кандидатот се:

 

  • кандидатот треба да биде на возраст од 26-35 години
  • кандидатот треба да нема работен однос до сега

Пријавување во АВРМ веднаш,редовна плата,раб.време 08-16ч
 

КЛИКНИ