Рачен пакувач

 • Објавен пред 12 месеци
 • АПВ Анторис
 • Активен до 17.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Агенцијата за вработување АНТОРИС за потребите на свој Клиент чија дејност  e транспорт, логистика и шпедиција, објавува оглас за 5 ( пет )  извршители, за следното работно место:

          ПАКУВАЧ
Потребни квалификации: 

 1. Минимум завршено основно образование;
 2. Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 3. Комуникативни, способни за тимска работа, креативни и посветени на работата.

Одговорности и задачи:

 1. Пакување на производи;
 2. Лепење на етикети и декларации;
 3. Придржување кон процедурата за производство.

 

Работната  позиција  е за територија на општина Петровец.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса:kontakt@antoris.com.

 

 https://www.facebook.com/ANTORIS-350326824995988/?fref=ts

 

Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете за која  работна позиција аплицирате.

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

 


 

 

        

КЛИКНИ