ПРАВНИК

 • Објавен пред 4 недели
 • Мотиви
 • Активен до 27.03.2020
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Мотиви:

Багерист - МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент вработува: ПРАВНИК

 

Кандидатот треба да поседува:

 • Добри комуникациски и  итерперсонални вештини.
 • Положен правосуден Испит
 • Работно искуство минимум 2 години
 • Одличко познавање на Англиски јазик.
 • Познавање на административни регулативи и корпоративно право.
 • Одговорна, посветена и стабилна личност

 

Како компанија нудиме:

 • Динамична работна средина
 • Свеж пристап кон работните обврски
 • Можност за развој
 • Пријатна работна атмосфера и работа со млад и мотивиран тим

 

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги Испратат на: kariera@motivi.mk со назнака ПРАВНИК, или на полето за брза апликација најдоцна до: 27/03/2020

 

 

КЛИКНИ