ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР - СТАТИКА

 • Објавен пред 11 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 28.11.2017
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Мотиви во име на свој клиент објавува оглас за:

 

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР - смер СТАТИКА  (пожелно е работно искуство)

 

Опис на работно место: 

 • Следење  на објекти,
 • Изготвување техничка документација.

 

Образование: 

 • Градежен факултет.

 

Работно искуство: 

 • Во областа.

 

Вештини и способности:

 • Одговорност,
 • Работа на повеќе проекти истовремено,
 • Самоиницијативност,
 • Поседување на возачка дозвола,
 • Познавање на англиски јазик.

 

Задачи: 

 • Следење на објектите во изградба,  
 • Изготвување на техничка документација,
 • Организација.

 

Што нудиме:

 • Пријатна атмосфера за работа,
 • Можност за напредување,
 • Започнување со работа веднаш.

 

Сите заинтересирани да го испратат своето CV на: kariera@motivi.mk

КЛИКНИ