Персонал за работа

Плата од 22.000 ден. до 25.000 ден.

 • Објавен пред 4 недели
 • Јoу кaфе пекaрa
 • Активен до 24.09.2022
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: joy.mk

Активни огласи од Јoу кaфе пекaрa:

Персонал за работа

Поради проширување и отварање на нов локал, имаме потреба од:
 

 • Персонал за достава,
 • Помошник пекар и
 • Продажба на полно работно време.
   

Локалот работи од 7.30-18 ч. од понеделник до петок и до 16ч преку викенд. Се работи во смени. 

Плата од 20000 - 25000 ден.
 

Испратете кратка биографија на [email protected].com или контактирајте не на 075/456-013 за да закажеме разговор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »