Техничар за одржување во индустриско производство

За компанијата: Производтсво на метални и пластични производи за DIY маркети. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Ферал Механика
 • Активен до 01.12.2021
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, дел од Аlfer® Gmbh со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

Електро техничар за одржување во индустриско производство

Пријавените кандидати потребно е да ги исполнуваат следните услови:

 • Познавање на Автоматика и ПЛЦ логика за управување на машини;
 • Познавања од сервисирање и промена на делови на машини за профили, преси, машини за пластифицирање, машини за полирање итн;
 • Работа со рачен и електричен алат;
 • Познавање од механика, автоматика, пневматика и хидраулика, ќе се смета за предност;
 • Предност ќе имаат кандидати со Работно искуство во одржување;
 • Самоиницијативност, енергичност и посветеност кон работата со интерес за подобрување;

Работни задачи:

 • Отклонување на дефекти на машини;
 • Редовно/превентивно оддржување на машини во производство во погон;
 • Демонтирање и монтирање на машини во производство;
 • Работа во смени;       

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 •        Организираност и ефикасност;
 •        Способност за тимска работа;
 •        Работа со дадени рокови;
 •        Следење на интерните правила и процедури;
 •        Самоиницијативност и самокритичност.

НУДИМЕ:

 • Годишен одмор согласно ЗРО;
 • Додатоци на основната плата согласно ЗРО;
 • Висината на плата е по договор со кандидатот;
 • Континуирано усовршување и доедукација во областа.

Дополнителни информации:

Заинтересираните кандидатите своите биографии можат да ги испратат на е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , [најави се за да го видиш е-маилот] , моб.070/390-833.