Комерцијалист за реон Скопје

Фирмата Цаке Мастер ДОО од Скопје има потреба од комерцијалист за продажба на свежи и замрзнати прехрамбени производи (замрзнати торти, колачи, десерти и свеж зеленчук) на територија на град Скопје во ХОРЕКА продажен канал.

Можност за одлична заработка со почетна нето плата од 20.000 МКД + % од реализација. Апликациите за работната позиција се примаат само по електронски пат на следната меил адреса: cakemaster.mk@gmail.com

Потребни квалификации:

Минимум ССС и 2 години работно искуство на иста или слична работна позиција,

Возачка дозвола од Б категорија,

Добро познавање на Скопскиот реон и ХОРЕКА купувачи.

КЛИКНИ