Ла Тобако: Референт за директна продажба

 • Објавен пред 10 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 25.02.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Битола

ДООЕЛ ЛА ТОБАКО, распишува оглас за вработување на: 1 (еден) РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА со место на вршење на работните задачи во Ла Тобако 1 (ракометно игралиште) - Битола.

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на купувачите и продажба на производи;
 • Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на продажниот објект;
 • Други работни задачи поврзани со секојневното функционирање на продажниот објект;
 • Трета смена;
   

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • Континуирана обука и можност за напредување;
 • Работа во смени;
   

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: cvtobacco@hotmail.com, со назнака: „За референт за продажба”.

Огласот е активен до 10.03.2017 година Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во Ла Тобако - Битола или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас.

Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:
 • ССС;
 • Поседување на вештини за продажба;
 • Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;
 • Познавањето на англиски јазик;

Е-ПОШТА

cvtobacco@hotmail.com

КЛИКНИ