Унапредувач на продажба

 • Објавен пред 6 месеци
 • МУЛТИХЕМ ДООЕЛ
 • Активен до 05.05.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

Доколку сакате да ја градите својата кариера во стабилна компанија со план за раст и освојување на нови пазари во Европа и сте личност што сака предизвици и успех, тогаш ова е вашата можност.

Потребни квалификации и вештини:

 • Искуство во Б2Б продажба
 • Добри комуникациски и презентациски вештини
 • Одличен англиски 
 • Работа со компјутер
 • Мобилност
 • Динамичност
 • Проактивност
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Искуство во продажба на хемиски производи ќе се смета за предност

Нудиме:

 • Можност за патувања во Европа и развој на интернационална кариера
 • Основна плата плус месечен бонус од остварени цели и продажба
 • Локациски позицијата е за во Скопје со чести патувања во Европа и повремени во Струмица

Сите заинтересирани може да испратат своја биографија (CV) career@multihem.com

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ