Готвач/ка

Ресторан ЕКВИЛИБРИУМ има потреба од:

  • ГОТВАЧ/КА

 

Телефон за информации и закажување на интервју:

071/338-730

075/319-256

078/300-688

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »