Стручен соработник / Medical Representative

(преземи го огласот во Word)

Goodwill Pharma e интернационална компанија со седиште во Суботица и Сегедин. Претставништвото на Goodwill Pharma во Македонија со седиште во Скопје распишува оглас за работно место:

Стручен соработник / Medical Representative
за територија на Македонија

Услови:

 • Универзитетска диплома - медицински,фармацевтски или стоматолошки факултет
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер MS Office (Word, Excel, Powerpoint),интернет и мејл апликации
 • Работно искуство во областа

Опис на работното место:

 • Редовни работни состаноци со лекари и фармацевти
 • Претставување на програмот на производи во здравствените установи и аптеките
 • Одржување на промоција и презентација
 • Учествување во организација и присуство на стручни промотивни настани
 • Припрема на неделни извештаи за активностите
 • Позиција за регион Скопје

Нудиме:

 • Креативна работа во интернационална компанија
 • Многу добри услови за работа и позитивна работна атмосфера
 • Можност за напредување
 • Можност за постојан развој и стимулативни примања
 • Стручно усовршување по највисоки стандарди

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

Краен рок за аплицирање 18/06/2021 година